EINDEJAAR 2020 24/12 & 31/12 // 01/01

EINDEJAAR 2020 24/12 & 31/12 // 01/01

Volg ons op Instagram : @auberge_de_herborist

 

Voor Kerstavond en Kerstdag 2020 verzorgen wij uw ''take-away Kerstmenu":

Een frisse start met fijne schijfjes rosbief van hert/rode biet/bulgursalsa

Kreeft/pastaschelpjes en groentjes/bisque 

Kapoen 'fine champagne' met pastinaak/schorseneer/crunchy-patatoes

Chocolade/mokka/nootjes 

Een smaakverwennerij van 4 gangen voor € 89 pp. (extra: Royal Belgian Caviar 30 gr à € 42) Afhalen op donderdag 24/12 tussen 12 en 15u.(restaurant gesloten op Kerstavond en Kerstdag)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsmiddag serveren we een 'Best of the best' 6-gangen menu à € 225 pp (all-in à € 295 pp)

o.a. Royal Belgium Caviar / langoustines / coquilles / tarbot / hinde / Valrhona chocolade zijn nog maar enkele van de exquise producten uit ons Sylvestermenu..

(geen take-away op 31/12 en 01/01 enkel reservaties voor het restaurant)